Passagesystemet

Just nu pågår arbetet för fullt med att avsluta projektet gällande portar och passagesystem. Projektet förväntas vara helt färdigställt den 9 juni och fram till dess kan det vara lite stökigt i entréerna. Vi ber om överseende med detta. Det kan även, vid vissa tillfällen, vara så att koden inte fungerar på någon av portarna. Därför uppmanar vi alla boende att ha med sig fastighetsnyckeln, som går till tvättstugorna och förråden. Med den nyckeln kommer man alltid komma in.

Gällande taggar/blippar kommer det delas ut tre st sådana per lägenhet i början på v23. Dessa nycklar används sedan för att komma in i huset, cykelrummet, grovsoprummet, och för att boka tvättstugan. De som har garageplats kommer även ha tillgång till garaget via trapphusen. Tvättider bokar man på någon av informationstavlorna som kommer sättas upp i entréerna. För den som önskar kommer man även kunna boka tvättid genom en app via sin smartphone. Alla boende kommer tilldelas en adress och kod till appen i samband med nyckelutlämningen. Instruktioner för bokning av tvättid (både via infotavla och app) kommer läggas upp på hemsidan.

Tanken med tvättstugan är nu att endast den som bokat tvättid kan komma in i tvättstugan. Om man till exempel bokat tvättid kl 13-16 kommer man in i tvättstugan mellan kl 13:00-17:00. Har man inte utnyttjat sin tvättid inom 30 min frisläpps tiden och någon annan kan boka den. Har man bokat 13-16 måste man alltså gå in i tvättstugan mellan kl 13:00 och 13:30 för att inte bli av med tiden.

Planen är att passagesystemet ska köras igång senast måndagen den 12 juni, och så fort vi märker att systemet fungerar felfritt kommer vi ta bort koden. Då kommer man alltså endast komma in i huset med sin tagg och gäster kommer endast komma in med hjälp av porttelefonen. Instruktioner för porttelefonen kommer läggas upp på hemsidan.

Vad gäller tvättstugorna kör vi med det gamla bokningssystemet med kolvar juni ut. Efter den 12 juni kan ni börja boka tvättider genom det nya systemet. Första bokningsbara tvättid är alltså då den 1 juli kl 07:00-10:00.

Tveka inte att höra av dig till morelltradet9@gmail.com om några frågor uppstår.

MVH
Styrelsen

Bokningsapp_manual

Agera 19 Användarmanual Swe Rev0

Ringa 1707 Användarmanual Swe Rev3